Sommerølsmaking 2013

En god kombinasjon som áperitif på Sommerølsmaking 2013 med Ski MC.
En god kombinasjon som áperitif på Sommerølsmaking 2013 med Ski MC.

Sommerølsmaking med Ski MC i en drabantby til Tomter City med en haug av hyggelige mennesker.

Line og Audun inviterte i år og det ble en herlig kveld med grilling og masse sommerøl. Solveig og jeg delte indrefilet med fløtegratinerte og bernaise. God mat på en god kveld.

I løpet av kvelden fikk også Solveig og jeg æren av å få utdelt ryggmerket til Ski MC. Vi hadde begge vært medlemmer av klubben i over ett år, og har da fått den store ære av retten til å ikle oss klubbens flotte ryggmerke.

Bildet er tatt av Helle (tror vi) fra Sommerølsmaking 2013.
Bildet er tatt av Helle (tror vi) fra Sommerølsmaking 2013.

Så nå blir det jakt på vest. Bestillingsvare for meg siden dette ikke finnes i mange MC-butikker i min umiddelbare nærhet. Men vesten skal på og merket så …

Når det kom til smaken av sommerøl så bør vel årets seanse gå litt i glemmeboka for meg. Jeg ga bare en fem’er til første øl’en og det var feil. Det skulle vise seg at jeg burde gitt den en sekser. Og til slutt endte jeg nær bunnen for kåringen av «Den som liker øl best». En Weissbier fra polet og Slåtteøl, også fra polet toppet listen. Og der må jeg melde pass. Grumsete øl som smaker uferdig har aldri vært blant mine favoritter. Gjæring skal foregå i fat eller tønner, ikke i magen min.

Da holder jeg meg til GoldBoy fra polet. Får kjøpe inn et godt lager av den ølen. Da burde sommeren være i boks – ihvertfall når det gjelder sommerøl. Kanskje en MAC Sommer nå og da for variasjonen.

Ski MC 2013
Ski MC 2013
Ski MC 2013
Ski MC 2013