Litt om … !

Sykkel står sentralt i livet. Motorsykkel er en av dem – Yamaha XJR 1200 – 1996. Tok lappen i 2011 og har ikke hatt en dag siden hvor jeg har lurt på om det var lurt. Innertier! Kjører først og fremst med Ski MC – en fin gjeng som har veldig sammenfallende interesser med meg om hva som er morsomt på motorsykkel. Sjekk ut skimc.no dersom du lurer på hva det betyr.

Nå om dagen kjører jeg en herlig Ducati Multistrada 1200S Touring. En fantastisk maskin som bare pøser på med glede og nytelse. Vi har per 2022 kjørt ca. 100.000 km sammen og det meste av dette har blitt sammen med Solveig. Har vi anledning til å ta oss en tur så blir det en motorsykkeltur.

…eller andre sykler:

Tråsykkel er også morsomt. Både på landeveien og i skogen. Kjøpte en Trek 5.2 sent på høsten 2012 og tok den med til Grand Canaria for 14 dagers testing i desember. Fungerte bra og var en inspirasjon til å bli klar for den Lille styrkeprøven i 2013. Ellers er min Hardrocx Helium med Phase gaffel og Shimano XTR rund baut en nytelse på stier og traktorveier.

…og sånn går nå daga’n:

Kjøpte meg et Cannon G15 som kom som en velsignet løsning etter lang tids vurdering av hva jeg hadde lyst på. G12 virket som et fornuftig valg, men var begynt å bli litt utgått på dato. Fremdeles et godt kamera og veldig fornuftig priset. Men så hadde G1X kommet med «enorm» CCD-brikke. Problemet var alle som fortalte hvor tregt det var. Dette var vel egentlig eneste ankepunktet og såpass vesentlig for meg at det var et vanskelig valg til den prisen. Og så kom G15 og valget ble enkelt. Bildet nedenfor er tatt med G15 på Bowlers en «første tirsdag i måneden» som er tirsdagskaffe for Ski MC.

…2012 ble mye reising:

Ski MC hadde jubileumstur på Island i august 2012. Jeg var veldig usikker på om jeg skulle dra. I løpet av året hadde jeg vært på tur til Egypt med Arne i januar, Madonna De Campiglio med Tor-Gunnar og Stein med familier i februar, Kroatia på seiltur med Geir i juli og så Island i august! Men jeg slo til og fikk en tur som blir med meg resten av livet. Ville ikke vært foruten de opplevelsene og inntrykkene jeg hadde med meg hjem. Fantastiske opplevelser, fantastiske mennesker og et fantastisk minne.

2013-08-19-Ski-MC-paa-Island-001

…frode