Eidsfoss med Solveig og Thor

Alltid godt med sjølukt når man tar en liten stopp med Yamaha'n på Hurumlandet.
Alltid godt med sjølukt når man tar en liten stopp med Yamaha’n på Hurumlandet.

Søndag igjen og tid for Ski MC-tur. Igjen er det tre av oss som trosser værgudene og insisterer på å nyte livet på to hjul.

Hans hadde gjort jobben for oss i forkant og ga oss innspill på reiserute. Hurum-landet med stopp for is og jordbær på brygga i Holmsbu før vi tok ferge ved Sand og fortsatte sør-vest mot dagens mål som var Eidsfoss.

Eidsfoss frister faktisk til nytt besøk. Både på grunn av maten med hjemmelaget preg, men også for å se på området og museet.

Været var helt overkommelig og langt fra så dårlig som varsler og forventninger tilsa. Og som vanlig var det hyggelige mennesker på tur og da har det lett for å bli hyggelig tur. Thor holdt vel en høyere marsjfart enn Hans pleier å gjøre, men når vi var tre så passet det bra.

Det ble is og jordbær på Privaten. Godt var det.
Det ble is og jordbær på Privaten i Holmsbu. Godt var det.

En liten utfordring ble det dog underveis. Thor skjønte tegningen og tok det veldig pent når suv’en med den tilårskomne damen kjørte saktere og saktere før den stoppet helt. Vi var alle tre synlig klare og iferd med å kjøre forbi og var igang da damen plutselig slo på blinklyset og svingte til venstre. Godt vi alle har vært med en vinterdag før. Så det ble med overraskelsen.

Takk for en hyggelig dag og en fin tur Solveig og Thor.