Hønefossrevyen 2013 med en Åsa-gjeng

Og hele kvelden gikk jeg under navnet Trude. Kjært barn har mange navn sies det jo, men det er en historie bak kveldens kjappe dåp.

Revyen var veldig bra. Jonas Rønning med en gjeng (2 gutter og 2 jenter) gjorde en kjempejobb med et godt materiale. Overrasket meg stort i positiv retning. Og grilling og øl i etterkant var også hyggelig som sosiale happeninger i Åsa alltid er.

Når det gjelder min dåp skyldes den faktisk Kaia. Per Ivar sin lille datter. Hun er en aktiv og ivrig krabat som klarte å brekke armen rett i underkant av skulderen. Lek på skolen klarte den biffen. Og da valgte Trude å være hjemme den kvelden. Brudd av Kaia’s type kan ikke gipses, så hun var nødt til å gå med armen i fatle. Og en liten jente sover sikkert ikke stille, så da blir det litt smerter og ubehag. Og da forstår jeg Trudes valg om å være hjemme.

Dette ga imidlertid meg muligheten til å være med Per Ivar på revy. Og siden alle forventet Trude, klarte de ikke helt å omstille seg. Og da var det bare for meg å ofre meg – og gå under navnet Trude for en kveld.