Fjerde økt

Enda en runde i eventyret «Den lille styrkeprøven» er i boks og så langt tegner det til å bli et fint eventyr. Dagens seanse kan jeg takke Roy for. «Skal du være med – jeg er klar» sa Roy og før jeg hadde fått på meg sokkene var han der.

Vi tok turen via Vassum, Korsegården, Vestby, Garder kirke og til Kroer hvor vi skilte lag. Roy dro hjem via Ås og jeg satte kursen i retning Elvestad.

Vel nede på hovedveien satte jeg kursen mot Ringvoll. Kom på at jeg ikke hadde spist noe i løpet av dagen og lastet innpå litt rundt halv fire før turen fortsatte til Mosseporten. I rundkjøringen inn til senteret punkterte jeg og brukte 40 min. på å få fikset saken.

Så bar det videre gjennom Mosseporten, til Kambo, Hølen, Vestby, Ås og Holstad. Og på det strekket hvor jeg da hadde syklet 6,1 mil hadde jeg en snittfart på over 28 km/t.

Tripptelleren rundet 100 km rett før jeg var hjemme og kroppen er «fitt for fight» selv etter to friske økter denne uken. Ser ut som Lillehammer-Oslo kan bli 190 greie km selv for en dårlig trent optimist som meg.