Desember 2012

Min nye Garmin gjorde en ypperlig jobb. Morsomt i etterkant å kunne se hele historien fra dagens sykling.

Ting å gjøre på en lille julaften

2012-12-23 Turen paa lille julaften
Min nye Garmin gjorde en ypperlig jobb. Morsomt i etterkant å kunne se hele historien fra dagens sykling.

Jula blir litt annerledes når man er på Grand Canaria. Og det passet meg veldig bra. Gutta er hos sin mor og da er alt bedre enn å sitte hjemme alene. Det er vel ikke sikkert jeg kommer til å kjøre samme opplegg hvert år som jeg gjorde i 2012, men jeg var veldig fornøyd med resultatet. 9 timer ute med 6 timer og 18 minutter sykling ble 120 km og 3.734 høydemeter. GPS gikk tom for strøm på slutten, så jeg gikk glipp av noen km og litt tid, men ikke så mye i forhold til totalen.

Det tydeligste resultatet av 500 km sykling på 14 dager i desember var imidlertid den siste bakken. Dette var en bakke vi også syklet første dagen på en 80 km’s tur. Og forskjellen på hvordan jeg håndterte denne bakken var enorm. Første dagen hadde jeg i hvertfall 4 stopp og en lite heldig opplevelse av hele bakke-@£$#%&. Denne turen syklet jeg hele bakken i ett og var klar for å sykle videre når jeg kom på toppen. Herlig å kjenne på denne følelsen igjen.

Tid for pakking!

 

2012-12-25-Pakking-Trek-5.2
Ny Trek 5.2 og ny B&W sykkelkoffert fungerte som hånd i hanske. Litt nøysom pakking må til, men for meg fungerte det perfekt.

14 dager med treningsleir på Grand Canaria er over. Og det er på tide å klargjøre Trek’en for pakking i B&W-kofferten. Sykkelen har gjort jobben og jeg har klart å komme meg gjennom 500 km på disse 14 dagene.