Europa-tour 2016 for Solveig og Frode

Vi hadde bestilt båtreise fra Oslo til Kiel og overnatting på Villa Lövenherz, Lauenförde. Vi hadde 3-4 uker på oss. Resten var helt åpent – og det kan anbefales. Vi var bare to så det gjør ting litt enklere. Da trenger man kun ett rom. Men det å ha frihet til å velge hvor og når, viste seg å være et lykkelig valg. Vi sjekket værmelding på ettermiddag / kveld og bestilte hotell etter hvor vi hadde lyst til å dra mens vi tok hensyn til værmeldingen. 3 uker med fantastiske opplevelser og minner for livet.

Hold musepekeren over [simple_tooltip content=’Pek på ikonene på kartet og se informasjon om stedene vi overnattet.’][/simple_tooltip]for å se informasjon om stedene vi overnattet. Klikk utenfor informasjonsvinduet for å lukke det.

[imagemap id=»652″]

Overnatting 11+12:  Hotel Garni' Capinera, Via delle Viole, 21, 37016 Garda VR, Italia Overnatting 13+14: Pensione La Montanara, Via Uzza, 29, 23030 Valfurva SO, Italia Overnatting 15: Ulm, Tyskland Overnatting 16: Hirsch Garni, Löherstraße 36, 36037 Fulda, Tyskland Overnatting :