Dag tur av langhelgturen vår

Det ble en fin MC-parade fra Skien via vestsiden av Porsgrunn, nedom Langesund og til Brevik MC sine flotte lokaler i det gamle stasjonsbygget. Godt fungerende kortesje som fikk god hjelp av en politisykkel som kjente området og et godt arrangement av NMCU Telemark. Etter litt pizza, jubileums t-skjorte og hyggelig prat med hyggelige medmotorsyklister, så kjørte jeg tilbake til Skien for å følge veitipsene fra Helge .

Valebø ligger nord/nord-vest og er en fin motorsykkelvei og litt etter ligger Bø. Fra Bø går Vatnavegen over fjellet til Notodden. Forrige gang jeg kjørte her var det motsatt veg med lastebil. Fin motorsykkelvei. Fraktetappe bort til Sauland og der kommer dagens godbit via Tuddal til Gaustatoppen.

Hadde en hel kaskade av vær, men godt kledd og med lite trafikk så koste jeg meg hele veien helt opp på 1260 meter og ned igjen. Kvitåvatn Fjellstue var dagens mål. Litt tidlige på sesongen så det ble ingen middag, men med en solid pizza-lunch så holdet med litt enkel kveldsmat i finværet som omkransa avslutningen av en herlig MC-dag.